Vakantiepark.com

Chaletpark Holiday

Aan de rand van Heerhugowaard In het hart van Noord-Holland ligt het Chaletpark Holiday. Een gezellig park met een variëteit aan chalets en een groot vis- en zwemmeer centraal gelegen op de locatie.

Accommodaties op Chaletpark Holiday

De woonkamers in de accommodatie zijn voorzien van 1 persoons slaapbank, eethoek en aparte zithoek. De keuken is van alle gemakken voorzien met daarin een combimagnetron, gasstelletje, keukengerei een koelkastje en dat alles in een open keuken zodat je het contact houdt met je huisgenootjes in de woonkamer. Sommige accommodaties hebben een eigen parkeerplaats bij de chalet. En in een aantal chalets zijn huisdieren tegen betaling toegestaan.

Faciliteiten Chaletpark Holiday

Kinderen vermaken zich allerbest op het park en genieten van lieve dieren op de Kinderboerderij/dierenweide. Verder is er een speeltuin, trampline en springkussen en onder begeleiding is er gedurende vakanties een Recreatieprogramma. Ook is er een meer (De Leijen) op het park, waar je bij lekker weer in mag zwemmen of gaat proberen een visje te vangen. Er zijn een aantal sporten die je kunt beoefenen op het park. Dat zijn Jeu de boules, tennis op een buitentennisbaan waar je gratis gebruik van maakt en er is een klein voetbalveldje. Als je ervoor kiest om te gaan tennissen dan heeft de receptie ballen en rackets voor je te huur. De directe omgeving kenmerkt zich door weide- en polderlandschappen die zich goed lenen voor een stevige wandeling of fietstocht met de fiets. Op het park is een eetgelegenheid in de vorm van een snackbar aanwezig. Ideaal voor als je na een lange fietstocht trek hebt in een vette hap. Je kunt er altijd nog voor kiezen om wat verderop richting Alkmaar te gaan. Op nog geen twintig minuten rijden bevind je je al in het centrum van de stad.

Chaletpark Holiday aanbiedingen
IJsselmeer en Noordzee
Met vismeer!
Vlakbij Alkmaar met historisch centrum
Chaletpark Holiday
Algemene faciliteiten
  • Hondentoilet/Uitlaatveld
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Zwemvijver met strand
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Voetbalveld

Andere leuke vakantieparken