Vakantiepark.com

Camping IJsselstrand

Langs de prachtige oevers van de IJssel ligt de gezellige camping IJsselstrand. Vooral als je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming in eigen land met mogelijkheden om op het water te recreëren, dan is camping IJsselstrand echt een aanrader. Deze camping heeft namelijk zelfs een eigen jachthaven. Dus als je met de boot een tocht aan het maken bent over de IJssel, kun je hier aanmeren om de nacht door te brengen.

Faciliteiten Camping IJsselstrand

Je kunt kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Met of zonder privé sanitair en wel of niet aan het water. Naast ruimte voor tenten, caravans en campers kun je bij Camping IJsselstrand ook diverse chalets huren. Voor extra luxe huur je een chalet met sauna. Of kies voor een Mobilette, een Comforthut of een trekkershut. Wil je in een bijzondere accommodatie overnachten neem dan je intrek in een Kampeervat of een Glamp-lodge.Je hoeft de camping niet te verlaten als je lekker wilt eten. Op het terrein vind je een pizzeria/ restaurant, een pannenkoekenhuis en een snackbar. Je kunt ook een fondue of gourmettoestel huren voor een gezellig diner in huiselijke sfeer. Ook is er in de zomermaanden een supermarktje bij het strand waar je ’s morgens verse broodjes kunt kopen en de dagelijkse boodschapjes kunt doen.

Water staat centraal op deze camping. Naast een overdekt zwembad is er een buitenzwembad met glijbaan, en een zwemvijver met een strandje. Je kunt vissen in de speciale visvijver, een waterfiets of kano huren, of gewoon lekker op het strand genieten van een mooie zomerse dag. Een gedeelte van de IJssel is speciaal gereserveerd voor waterskiërs en wakeboarders. Er zijn er diverse speeltoestellen en speeltuintjes voor de kinderen. Je kunt er tennissen, er is een LED-bowlingbaan, een sauna waar je tegen betaling gebruik van kunt maken, en nog veel meer.Mocht het onverhoopt gaan regenen dan kun je in de amusementshal je vermaken met diverse speelautomaten en voor de kinderen is er een indoor speelparadijs en een animatieteam waardoor ze zich zeker niet zullen vervelen.

Omgeving Camping IJsselstrand

De landelijke omgeving van de Achterhoek biedt uitstekende mogelijkheden voor mensen die willen wandelen of fietsen, die je kunt huren op de camping. Vraag meteen naar de talloze fietsroutes in de omgeving. Je kunt ook ponyrijden bij de manege ‘de Oldenhave’.

Camping IJsselstrand aanbiedingen
Camping IJsselstrand

Andere leuke vakantieparken