Vakantiepark.com

Camping Borken am See

Op vakantiepark Borken am See heb je veel natuur om van te genieten. Het park ligt er middenin, wat zorgt voor de nodige rust. Daarnaast zijn er veel faciliteiten voor jong en oud. Of je nu houdt van fietsen, minigolven, tafelvoetbal of klimmen, het kan hier allemaal. De Pröbstingsee ligt direct aan het vakantiepark. Het natuurpark Hohe Mark ligt dichtbij

Accommodaties van het vakantiepark

Er staan 70 chalets op het vakantiepark. In de keuken van de chalets zitten een gasstel, koelkast, koffiezetapparaat en een magnetron. De chalets zijn allemaal voorzien van een veranda met meubilair en parasol. 

Faciliteiten van Borken am See

Lekker eten kan je op het vakantiepark bij Restaurant Brasserie Borken. Je kan hier ontbijten, lunchen en een à la carte diner nuttigen. Het diner kan je ook meenemen en eten in je chalet. Aan de bar op het park kan je ook nog een drankje drinken om de avond af te sluiten.
Voor de kinderen zijn er volop activiteiten aanwezig op het park. Ze kunnen onder andere zwemmen, minigolven, springen op een springkussen, waterfietsen, kanoën en klimmen. Er zijn verschillende speeltuinen waaronder een waterspeeltuin. Is het slecht weer, dan kunnen de kinderen spelen in de Indoor speelhal. De animatie organiseert tijdens specifieke periodes in het jaar sportwedstrijden en minigolfwedstrijden. In de zomervakantie is er kinderanimatie aanwezig. Borky Kids Club is tijdens het hoogseizoen iedere dag open. Alleen op de zondag zijn ze gesloten.Op 8 km van het park ligt tropisch zwembad Aquarius. Wil je tijdens je vakantie een dagtocht maken? Er zijn meerdere mogelijkheden waaronder Moviepark Duitsland (39 km), het Spielpark Ketteler Hof (35 km) en de Zoom Erlebniswelt (55 km). Bij slecht kan je naar Sealife Oberhausen (49 km).

Camping Borken am See aanbiedingen
Ruim opgezet
Genieten van de natuur
Animatie en leuke activiteiten
Camping Borken am See

Andere leuke vakantieparken