Vakantiepark.com

Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Bungalowpark ’t Hoogelandt is een vakantiepark op een van de prachtige en veelzijdige Waddeneilanden, namelijk het eiland Texel. Je kan hier verblijven in een luxe bungalow of zelfs een landhuis, waar je alle kanten van Texel tot je kan nemen en in comfort kan genieten van je verblijf op het eiland. Zo bevindt Bungalowpark ’t Hoogelandt zich naast het Nationaal Park, de Duinen van Texel, en ligt het ook nabij de zeehondenopvang Ecomare. Begin de dag goed en laat dagelijkse verse broodjes langsbrengen of huur een fiets of bolderkar om gemakkelijk boodschappen en andere zaken te verplaatsen.

De faciliteiten van Bungalowpark ’t Hoogelandt

Naast de huur mogelijkheden van vervoersmiddelen, kan je als gast van de bungalow met korting een duik namen in zwemparadijs Calluna. Dat ligt in de buurt van het stadje de Koog. Daarnaast mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel Residentie Californië dat op nog geen kilometer van het Bungalowpark ’t Hoogelandt verwijderd ligt. Geen nood als er een vlek op je lievelingsblouse is ontstaan in het park is een wasserette aanwezig en is de vlek er zo uit. Zo kan je stralend en frisgewassen genieten van je verblijf.

Rust en ruimte zijn al ruim voldoende

Je kan genieten van de mooie plaatsen die Texel te bieden heeft, of een wandeling maken over het strand of door de duinen. Bekijk de wolkenpartijen die elke minuut weer anders schitteren boven de Hollandse natuur. Los van de mogelijkheden die er zijn om actief en onderzoekend aan de slag te gaan, biedt het Bungalowpark ’t Hoogelandt alles wat je op Texel maar nodig hebt. Rust en natuur en een plezierig uitstapje voor de liefhebber en vergeet ook zeker de Texelse speciaal bieren niet. Deze zijn zeker het drinken waard en prettig op een knus terras. Bekijk ook de plaatselijke activiteiten agenda, aangezien het schapenscheren een grote happening is.

Bungalowpark ‘t Hoogelandt aanbiedingen
Direct aan Nationaal Park Duinen van Texel
In het bosgebied, vlakbij het strand!
Zeer complete en luxe landhuizen
Bungalowpark ‘t Hoogelandt
Algemene faciliteiten
  • Bagageopslag
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Zwemvijver met strand
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Mountainbike verhuur

Andere leuke vakantieparken