Vakantiepark.com

Bungalowpark Les Doyards

In de Belgische Ardennen vlakbij de grens met Frankrijk ligt het alleraardigste Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy. De huisjes liggen verspreid in het sterk heuvelachtige landschap wat er werkelijk sprookjesachtig uitziet. Door de huisjes in kleine groepjes bijeen te plaatsen verspreid over het hele domein, is het bungalowpark een oase van rust en heeft het park zijn landelijke karakter kunnen behouden. Voor rust en ontspanning kom je dus naar het Belgische Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy.

Faciliteiten Le Domaine du Bonsoy

De bungalows liggen op een sterk hellend terrein. Dat maakt het misschien lastig om de huisjes te bereiken voor mensen die wat slechter ter been zijn. De huisjes verschillen  allemaal enigszins van inrichting, maar zijn over het algemeen voorzien van een eenvoudige keuken en een woonkamer met televisie en kabelzenders. De vakantiehuisjes hebben één of meerdere slaapkamers voorzien van bedden met beddengoed, een toilet, een badkamer. Daarnaast heb je een eigen terras met een tafel en stoeltjes om te genieten van de natuur en het uitzicht of lekker buiten te dineren. Het is overigens niet toegestaan om te barbecueën. De meeste huisjes hebben een elektrische verwarming en sommige huisjes zijn voorzien van een open haard. Op het terrein zijn er ook nog twee tennisbanen, verschillende sportvelden en een speeltuin voor de kinderen. Het domein is nagenoeg autovrij, wat het ideaal maakt voor een vakantie met kinderen die onbezorgd kunnen ravotten. Er is ook een wasserette op het terrein zodat je als het nodig is een wasje kunt draaien.

Ontdek de prachtige omgeving

Vanuit het bungalowpark ben je zo in de oude stad Dinant. Vanuit de stad heb je een werkelijk adembenemend uitzicht over de vallei en het water. Bezoek de oude citadel en geniet van een echt Belgisch biertje op een van de vele terrasjes. Er zijn diverse wandelroutes voor de beginnende en de gevorderde wandelaar. Je kunt er mooie fietstochten maken en het gebied leent zich vooral voor mountainbiken. Er zijn mogelijkheden om paard te rijden en voor fanatieke klimmers is het een uitdagende omgeving. Ook erg populair is een kanotocht over de rivier de Lesse of een bezoek aan de grotten van Pont d’Arcole in Hastiere.

Bungalowpark Les Doyards aanbiedingen
Direct aan meer van Vielsalm
Grote speeltuin met ligweide
Paardrijden in Mont-le-Soie
Bungalowpark Les Doyards
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Jeu De Boules
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken