Vakantiepark.com

Bungalowpark Lanka

Ben je toe aan een kleine retraite? Aan een paar dagen niets dan het gefluit van vogels, een wandeling door de natuur en genieten van een goed boek? Dan is een verblijf in Bungalowpark Lanka hetgeen wat je nodig hebt. Dit bijzondere bungalowpark ligt te midden van de Drentse bossen en heidevelden. Hier kun je echt helemaal tot rust komen. Hun slogan is dan ook niet voor niets ‘Hoor de Stilte’.

Faciliteiten

De prachtige vrijstaande bungalows worden omringd door het groen. Er zijn bungalows voor 2, 4, 6 en 8 personen. Sommige bungalows hebben een eigen fietsenberging, ander hebben een open haard, er zijn bungalows met zonnehemel en whirlpool, huisjes met vloerverwarming en er is zelfs een heuse Finse blokhut met sauna. Daarnaast zijn alle vakantiehuisjes natuurlijk voorzien van een woonkamer, badkamer met douche, ligbad of whirlpool, een toilet, een keuken en een slaapkamer. Ook is er gratis wifi in het park. Voor een bijzonder verblijf boek je één van de twee ‘Arthouses’. De Oldambsterboerderij is bijna helemaal rondom voorzien van enorme raampartijen zodat de natuur bijna naar binnen komt. Of kies voor een verblijf in het speels opgezette ‘Merry Go ‘Round’.Het park heeft een boodschappen service en een ontbijtservice zodat je het bos eigenlijk niet uit hoeft.

Ontdek de omgeving

Als je een vogelliefhebber bent dan kun je vanuit je bungalow diverse Drentse vogelsoorten spotten zoals de Tuinfluiter, de Zanglijster en de Grote Bonte Specht, maar ook enkele vrij zeldzame soorten. Het bungalowpark ligt in de buurt van drie bijzondere natuurgebieden: het Dwingelerveld, het Drents Friese Wold en de Weerribben-Wieden. Ook hier kun je veel trekvogelsoorten en weidevogels tegenkomen. Je hebt ook uitgestrekte heidevelden waar je een echte schaapsherder met een kudde heideschapen kunt tegenkomen. Natuurlijk kun je er ook prachtige wandelingen maken of een fiets of e-bike huren om een nog groter gebied te kunnen bewonderen en bijvoorbeeld langs de schaapskooi van Ruinen te fietsen. Als je in Drenthe bent moet je natuurlijk het Hunebed bij Havelterberg gaan bekijken of de pittoreske Drentse dorpjes bewonderen. Echt, na een paar dagen proefDrentenieren in Bungalowpark Lanka ben je helemaal tot rust gekomen.

Bungalowpark Lanka aanbiedingen
Bungalowpark Lanka

Andere leuke vakantieparken