Vakantiepark.com

Bungalowpark Hondsbierg

Heb je altijd al eens in Luxemburg willen verblijven tijdens een welverdiende vakantie? Dit veelzijdige land heeft veel te bieden en doet daarom uitstekend dienst als vakantiebestemming. Dromen je kinderen (en jijzelf stiekem ook) van een terrasvormig vakantieverblijf vlakbij een rivier? Dan is Bungalowpark Hondsbierg jou op het lijf geschreven. Hier kun je kleinschalig genieten en helemaal uitgerust weer naar huis vertrekken.

Faciliteiten

Geniet je op vakantie graag van rust, weg van alle hectiek van thuis? In het Luxemburgse Dillingen vind je de ontspanning zoekt. Je hoort de rivier de Sûre kabbelen terwijl je de bosrijke omgeving in je opneemt. De 13 rookvrije houten chalets zijn allen vrijstaand en hebben een tuin. Word je op vakantie graag relaxt wakker? Dan kun je ervoor kiezen gebruik te maken van de broodjesservice die Bungalowpark Hondsbierg haar gasten biedt. Je kunt ook fietsen huren.

Voor kinderen

Lekker spelen in de rivier of op de speeltuintjes, kunnen jouw kinderen daar ook zo blij van worden? Jij kijkt toe terwijl zij plezier maken terwijl je eindelijk dat spannende boek uitleest. Neem wel je zonnebril mee, want met een beetje geluk is de zon ook van de partij tijdens je vakantie in de groene Luxemburgse natuur. Er is op Bungalowpark Hondsbierg ook Wi-Fi aanwezig, zodat je kinderen en jijzelf contact kunnen houden met het thuisfront.

Omgeving

Je komt misschien vooral naar Luxemburg om te onthaasten. Maar er is ook zoveel moois te doen dat alleen luieren zonde zou zijn! Als je ergens goed kunt mountainbiken, fietsen en wandelen is het wel in de omgeving van Bungalowpark Hondsbierg. Wil je mooie steden zien? Dan mogen Echternach en Vianden niet op je lijstje ontbreken. Het kasteel van Vianden wordt gezien als het mooiste van de Ardennen, dus zeker een ontdekkingstocht waard.

Bungalowpark Hondsbierg aanbiedingen
Bungalowpark Hondsbierg

Andere leuke vakantieparken