Vakantiepark.com

Bungalowpark Drouwenerzand

Bungalowpark Drouwenerzand heft als sleutelwoord vermaak voor jong en oud. Zo zijn er op het park allerlei mogelijkheden voor vermaak en daarnaast mag je als gast gratis gebruik maken van het nabijgelegen pretpark, het Attractiepark Drouwenerzand. Hier kan je als gezin of gezelschap een hele dag onder de pannen zijn, niet alleen wat betreft de attracties maar ook wat betreft de consumpties. Zo zijn namelijk alle consumpties in het bezoek in begrepen, variërend van frites, soep, softijs en koffie en thee. Maar ook limonade en vers fruit. Zo is er voor iedereen wel wat te smikkelen om dit dagje uit compleet te maken. Daarnaast zijn er op Bungalowpark Drouwenerzand diverse sportvelden en kan je uiteenlopende balsporten beoefenen. Voetbal, volleybal en basketbal, maar er is ook een tafeltennistafel aanwezig. Wil je liever een fietstocht maken dan kan je een fietshuur al dan niet voorzien van kinderzitjes.

Bungalowpark Drouwenerzand een paradijs voor kinderen

Het attractiepark is natuurlijk al een droom voor elk kind, maar daarnaast biedt Bungalowpark Drouwenerzand ook een recreatieprogramma in het hoogseizoen. Hierin is aan zowel het kleinste gezinslid als het wat oudere kind gedacht en biedt dit een uitgelezen kans voor de ouders om ook een momentje ontspannen te genieten van de vakantie. Mocht je dol zijn op paarden dan vind je op minder dan twee kilometer van Bungalowpark Drouwenerzand een manege waar je een les kan boeken of een ritje door het bos. Ook is er een zwemparadijs in de buurt en kan je op avontuur in Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Voor alle leeftijden

Het vakantiepark is voor jong en oud toegankelijk, maar heeft wel een paar belangrijke regels. Zo mogen jongeren ouder dan achttien jaar wel reserveren, enkel dienen ze wel een borg te betalen van 250,00 euro. Jongeren onder de achttien jaar zijn ook zeker welkom, zij dienen wel door volwassenen te worden begeleid.

Bungalowpark Drouwenerzand aanbiedingen
Bungalowpark Drouwenerzand

Andere leuke vakantieparken