Vakantiepark.com

Bungalowpark De Veldkamp

Bungalowpark De Veldkamp ligt op een van Nederlandse beroemde natuurgebieden, de Veluwe en wel aan de rand van het reservaat Het Wisselse Veen. Vergeet dus je wandelschoenen niet in te pakken of huur een fiets en verken dit prachtige gebied door middel van een wandeling of fietstocht. Daarnaast kan je een verfrissende duik nemen in het openluchtzwembad dat met een afgescheiden kinderbadje aanwezig is op Bungalowpark De Veldkamp. Kinderen kunnen zich ook kostelijk vermaken in de speeltuin of in het nabij gelegen dierenpark.

Nabij Bungalowpark De Veldkamp proef je geschiedenis

Naast de prachtige natuur heeft het gebied zoveel meer te bieden waar je zeker van zal kunnen genieten. Zo zijn er in de buurt van Bungalowpark De Veldkamp allerlei mooie typisch Oudhollandse dorpen als Epe, Elspeet en Vierhouten. Met pittoreske straatjes en fijne terrassen, zeker een bezoekje waard. In het Streekmuseum van Epe vind je een overzicht van het boerenleven van de twintigste eeuw en zijn er diverse klederdrachten tentoongesteld. Ook zijn er diverse wisseltentoonstellingen die in haken op de culturele en historische ontwikkelingen van het gebied.

Handig om te weten

Wat fijn is om te weten, is dat op Bungalowpark De Veldkamp een fietsverhuur is waar je voor kortere en langere momenten een fiets kan huren om de omgeving te ontdekken. Om hier meer informatie over te horen, kan je bij de receptie te rade gaan. Zij kunnen je uiteraard adviseren wat de meest geschikte mogelijkheid is voor jou. Zoals op veel vakantieparken is het op Bungalowpark De Veldkamp wel toegestaan huisdieren mee te nemen, echter dient dit te gebeuren in overleg. Aangezien niet elk huisdier onder de mogelijke gasten goed valt, zal dit vooraf goed gecommuniceerd moeten worden. Daarnaast betaal je per huisdier een bijdrage van 27,50 voor zijn verblijf in het vakantiepark. Je dient voor je dieren vroegtijdig te melden dat ze komen en wanneer, maar uiteraard ook voor jezelf. Er geldt namelijk geen last-minute mogelijkheid en het zou zonde zijn als je daardoor je fijne vakantie niet kan vieren.

Centraal in de Veluwe
Mooi fiets en wandelroutes
Buitenzwembad
Bungalowpark De Veldkamp
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Glijbaan
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken