Vakantiepark.com

Bungalowpark De Gouden Spar

Bungalowpark De Gouden Spar ligt nabij het bos in de stad Noordwijk. Naast dat het bos binnen hand bereik is, is het strand op loopafstand. Zo kan je genieten van de Hollandse natuur, maar ook van Hollandse bedrijvigheid in de steden Den Haag, Haarlem en Leiden. Dit zijn uiteenlopende steden met allemaal hun eigen sfeer en faciliteiten en de mogelijkheid voor jong en oud om een fijne tijd te hebben. Juist deze centrale ligging van Bungalowpark De Gouden Spar maken het een zeer aantrekkelijke plek om je vakantie te vieren en zowel actief en ontspannen je gang te gaan.

Bungalowpark De Gouden Spar is het centrum

Eigenlijk zou je kunnen stellen dat voor al dit plezier Bungalowpark De Gouden Spar het centrum is, aangezien je vanaf hier alles kan ondernemen waar je die dag zin in hebt. Paardrijden in de nabijgelegen manage van Noordwijkerhout, of golfen, mountainbiken of een steden bezoek. Daarnaast is het pretpark Duinrell op steenworpafstand en kan je de miniatuur versie van Nederland bewonderen in Madurodam. Of allicht ben je dol op bloemen en wil je De Keukenhof in bloei zien, ook dat kan in minder dan dertig minuten. Ook op het park zelf vermaken kinderen zich prima, doordat het park autovrij is, kan je als ouder zonder zorgen je kinderen laten spelen.

Alles is binnen handbereik

Of het nou draait om een sportieve, actieve of culturele activiteit, eigenlijk is alles binnen hand bereik. Want ook al heeft Bungalowpark De Gouden Spar zelf geen horeca- gelegenheid, in de buurt zijn diverse strandtenten en restaurants te vinden. In Noordwijk zelf alleen al, maar ook op de pier in Den Haag. Je hoeft je dus geen moment te vervelen en de keuze op alle vlak is reuze of het nu de rust of meer de gezellige drukte betreft.

Bungalowpark De Gouden Spar aanbiedingen
Aan de kust
Autovrij park!
Luxe nieuwe huizen
Bungalowpark De Gouden Spar
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Bolderkar verhuur
  • Fietsverhuur
  • Jeu De Boules

Andere leuke vakantieparken