Vakantiepark.com

Bungalowpark Bavelds Dennen

Bungalowpark Bavelds Dennen ligt in het nuchtere Twente, in de plaats Denekamp, dichtbij de stad Oldenzaal. In het gebied zijn diverse wandel- en fietsroutes om zo de natuur en de stedelijke omgeving te kunnen ontdekken. Elk bungalowhuisje op Bungalowpark Bavelds Dennen beschikt over een eigen tuin voorzien van een terras. Hier kan je heerlijk in de zon zitten en hoef je geen tripje te ondernemen om zonnig tot rust te komen. Dit kan heerlijk op het vakantiepark zelf in de privacy van je eigen huisje. Mocht je toch voor meer activiteit willen gaan, dan kan je als gast gratis naar heet nabijgelegen zwembad Dorper Esch. Ook kan je een rondvaart boeken, een kano huren of een rondje op de kartbaan racen.

Bungalowpark Bavelds Dennen is meer dan mooie natuur

Naast de mooie natuur die het Bungalowpark Bavelds Dennen omgeeft, zijn er ook activiteiten speciaal voor de kleinere gezinsleden. Kinderen kunnen zich prima vermaken op het speeltuintje op het terrein en met een gehuurde skelter op verkenning gaan. Of als het weer wat minder is, genieten van de indoor speeltuin in een naastgelegen restaurant. Tevens ligt op ruim een uur rijden van het park, het pretpark Movie Park Germany waar het hele gezin heus aan zijn trekken zal komen. Ditzelfde geldt voor het natuur museum Natura Docet dat als oudste natuur museum van Nederland leerzaam is voor jong en oud.

Een moment van rust

Culinair gezien kan je op Bungalowpark Bavelds Dennen een moment van rust nemen in het buffet-restaurant en hier opscheppen waar je op dat moment zin in hebt. Of je gaat naar het knusse Oldenzaal, waar naast actief winkelen en rondlopen ook zeker rust te vinden is. Denk bijvoorbeeld maar aan de Sint Plechelmus Basiliek waar je kan genieten van historie en een moment voor jezelf.

Bungalowpark Bavelds Dennen aanbiedingen
Bungalowpark Bavelds Dennen

Andere leuke vakantieparken