Vakantiepark.com

Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke

Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke ligt midden in Friesland bij de meren en tegen het plaatsje Heeg. Hier kan je optimaal genieten van alles dat water je bieden heeft. Zo mag je als gast van Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke gratis gebruik maken van het natuurzwembad dat samen met een zandstrand bij het Heegermeer ligt. Daar kan je heerlijk zwemmen, surfen en zeilen en als je wilt varen behoort dat ook tot de mogelijkheden. In het vakantiepark zijn verschillende soorten boten te huren, voor elke watersporter wat wils. Zeil- en roeiboten en de mogelijkheid tot het volgen van lessen in deze boten, maar ook motorsloepen zijn aanwezig. Op elk mogelijke manier kan jong en oud genieten van het varen en sportief bezig zijn op het Hegermeer.

Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke is alles in een

Naast de heerlijke activiteiten die het water biedt, is er ook de mogelijkheid om een balletje golf te slaan op de golfbaan dichtbij in Sint Nicolaasga. Dit is een prachtig stuk natuur met een parcours van 18 holes. Tevens nodigt de natuur ook zeker uit om te genieten van een fijne wandeling of fietstocht. Maar er is ook stedelijk vertier om de hoek, zo ligt Sneek dichtbij Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke en kan je hier genieten van de historische binnenstad en de leuke winkeltjes. Op het gebied van entertainment en educatie in een, kom je helemaal aan je trekken in het Spoorwegmuseum. Daar kan je de hele geschiedenis leren kennen van de Nederlandse Spoorwegen, dat is leerzaam voor jong en oud.

Kinderen spelen tot het bedtijd is

Als zand en water is, heb je veelal voor kinderen niets meer nodig en zullen zij zich tot etenstijd weten te vermaken met zwemmen en zandkastelen bouwen. Ook een echte aanrader om kinderen te vermaken is het natuurzwembad of op latere leeftijd een zeillesje. Op Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke is uiteraard ook een speeltuin aanwezig, om in alle rust te kunnen spelen.

Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke aanbiedingen
Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke

Andere leuke vakantieparken