Vakantiepark.com

Buitenplaats In den Olden Bongerd

Buitenplaats In den Olden Bongerd is een geschikt vakantiepark voor als je dol bent op de natuur, het ligt namelijk in de bosrijke Achterhoek. Al wandelend of op een gehuurde fiets kun je de omgeving ontdekken en deze tot je nemen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in de omgeving die je elk moment van de dag kunnen plezieren, denk maar bijvoorbeeld aan sportieve of culturele activiteiten. In het vakantiepark zelf staat de rust centraal en is er voor jong en oud plek, echter is er om de rust te waarborgen wel een speciale regel. Het park neemt geen reserveringen van bezoekers onder de achttien jaar aan die zonder ouders of verzorgers komen en in het bijzonder geen groepen jongeren. Dit om iedereen de rust te kunnen bieden die Buitenplaats In den Olden Bongerd graag overdraagt.

Buitenplaats In den Olden Bongerd

Op het terrein van Buitenplaats In den Olden Bongerd kan je overal gebruik maken van de Wifi verbinding, dat is erg fijn gezien de huidige internet behoefte. Zo kan je ook makkelijk zelf activiteiten in de buurt vinden die geschikt zijn voor je gezelschap en passend bij het weer. Zo kan je los van fietsen en wandelen, al binnen vijf kilometer terecht op een golfbaan waar zich 9-holes bevinden. Ook is er in Winterswijk, de dichtbijgelegen plaats, een zwembad waar je zowel de mogelijkheid voor sprong in het diepe in het binnenbad als in het buitenbad.

Aan de kinderen is ook gedacht

Los van dat er voor jongeren bedankt wordt, zijn deze en jongere kinderen zeer zeker wel van harte welkom in gezinsverband. In Buitenplaats In den Olden Bongerd is daarom een leuke speeltuin aanwezig en zijn er tal van activiteiten voor en met kinderen te ondernemen. Zo ligt het Movie Park Germany dichtbij en kan je naar de dierentuin Burgers’ Zoo. Wanneer je meer de plaatselijke dieren wilt bewonderen, kan je terecht bij de biologische boerderij ’t Helder, deze ligt ook in Winterswijk.

Buitenplaats In den Olden Bongerd aanbiedingen
Ideale ligging voor een dagje Duitsland
Mooie fiets- en wandel- routes
Schitterende omgeving
Buitenplaats In den Olden Bongerd
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken