Vakantiepark.com

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten is een vakantiepark waar rust en comfort de sleutelwoorden zijn. In ruim opgezette chalets die van alle luxe zijn voorzien, kan je genieten van de ruimte en de rust geheel in eigen privacy. Zo zijn de chalets voorzien van openslaande deuren naar de eigen tuin waar een fijn terras met tuinset aanwezig is. Daarnaast is vakantiepark Buitenplaats Holten ruimtelijk ingedeeld en is er veel aandacht besteed aan de sfeer, denk daarbij aan mooie bloemen en planten en een grote vijver.

Buitenplaats Holten is ook voor de actieveling

Wil je naast rust pakken, ook actief en sportief zijn. Dan kan je nabij het vakantiepark in de naastgelegen plaatsen Holten en Rijssen allerlei vertier vinden. Zo is er een golfbaan en een zwembad aanwezig op nog geen vijf kilometer rijden. Of als je graag het water op gaat, kan je er voor kiezen een kanotocht of een rondvaartboot te boeken. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om te genieten van de natuur, want vanuit Buitenplaats Holten wandel je zo het Nationaal Park in. Daar kan je genieten van de afwisseling van bosrijke stukken en heidevelden. Wanneer je al wandelend of fietsend van de natuur gaat genieten, zijn de heuvels en verre uitzichten zeker een aanrader.

De omgeving zal je voeden

Naast de sportieve activiteiten en het genieten van de natuur kan je in de omgeving van Buitenplaats Holten culinair en cultureel genieten. Zo is er vlakbij café De Keizer dat zeer geschikt is voor grotere partijen of feestelijke festiviteiten. In de nabijgelegen steden zijn tal van gezellige horecagelegenheden en ook supermarkten te vinden. Tevens zijn er nog twee echte bezienswaardigheden te bezichtigen: het Natuurdiorama Holterberg en kasteel de Oosterhof. In het Natuurdiorama is een grote collectie van diersoorten bijeen en in het kasteel kan je het Rijssens museum bezoeken.

Buitenplaats Holten aanbiedingen
Aan de Sallandse Heuvelrug
Comfortabel en kleinschalig park
Maak een kanotocht
Buitenplaats Holten
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken