Vakantiepark.com

Buitenplaats De Mechelerhof

Buitenplaats De Mechelerhof is een vakantiepark voor de echte rustzoeker en de actieve buitensporter. Zo biedt de omgeving pracht en praal als het gaat om Nederlandse natuur, denk daar bij aan zoveel heuvels, als vergezichten en het geluid van stromend water. De ultieme factoren die bij kunnen dragen aan een welverdiend moment van tot rust komen. Wanneer je meer van de actieve ontspanning bent, kan je ook je hart op halen, aangezien dit vakantiepark in een bekroond wandelgebied ligt en op het terrein uiteenlopende sportieve activiteiten heeft. Denk daarbij aan tennis en jeu de boule, maar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van mountainbikes en het naast gelegen zwembad. Kortom in Buitenplaats De Mechelerhof schudden inspanning en ontspanning elkaar de hand en weten jong en oud hun weg te vinden.

De schoonheid van de Buitenplaats De Mechelerhof

Het vakantiepark van de Buitenplaats De Mechelerhof ligt in het zuiden van Limburg en biedt naast de schoonheid van de natuur, ook wonderschone accommodaties. Deze zijn namelijk zeer stijlvol in Limburgse stijl gebouwd en ademen zo een authentieke sfeer uit. Met de rust en de schoonheid van weleer en de comfort wensen van tegenwoordig is het een plek waar je volledig tot rust komt, ongeacht je leeftijd. Tevens kan je genieten van de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft, zoals de sportieve activiteiten en de ruime speeltuin voor de kinderen.

In de omgeving is veel vertier

In de omgeving van het vakantiepark is een enorme diversiteit aan horecagelegenheden, van een fijne pizzeria tot cafés met een specialisme in de plaatselijke bieren. Zowel de Limburgse als de Belgische bieren zijn hier goed vertegenwoordigd. Daarnaast ligt de Buitenplaats De Mechelerhof op een steunworp van de Ardennen, Duitsland en België en is het mogelijk om je volledig te laten onderdompelen in de natuur en cultuur van de streek.

Luxe vakantiewoningen
In Zuid-Limburgse heuvels
Sport- en spelfaciliteiten
Buitenplaats De Mechelerhof
Algemene faciliteiten
  • Bagageopslag
  • Lounge
  • Overdektefietsenstalling
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Mountainbike verhuur
  • Tennisbaan buiten

Andere leuke vakantieparken