Buitenhof De Leistert

Buitenhof De Leistert aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Buitenhof De Leistert

In heel Nederland zijn allerlei leuke vakantieparken te vinden. Dit varieert van een vakantiepark in het verre Oosten (Almelo) tot aan een vakantiepark in het midden van Limburg. Een voorbeeld van een vakantiepark in het midden van Limburg is Buitenhof de Leistert. Dit vakantiepark ligt in Roggel; een klein plaatsje in Limburg. Op dit vakantiepark is het mogelijk om heerlijk tot rust te komen. De luxe accommodaties spelen daar een rol bij. Maar, ook de ligging van dit vakantiepark is erg bevorderlijk voor het rustgevende gevoel. Limburg is namelijk een bijzonder rustige én mooie provincie. Een bezoek aan Buitenhof de Leistert is dan ook zeker aan te raden.

Omschrijving vakantiepark + accommodaties

Een opvallend kenmerk aan dit vakantiepark is de verscheidenheid aan accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bungalow, maar ook een (groot) vakantiehuis behoort tot de mogelijkheden. Een dergelijk vakantiehuis lijkt behoorlijk veel op een oude boerderij met een moderne uitstraling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een vakantiehuis voor 8 personen te boeken of een bungalow voor 4 personen, waarvan sommige ook specifiek geschikt voor kinderen zijn. In totaal kan je maar liefst 250 accommodaties vinden. Het vakantiepark ziet er bijzonder luxe en netjes uit. Dat is voor een groot deel te danken aan de nette en strakke uitstraling van de huizen en de bungalows. De huizen lijken net een oude boerderij, waardoor je echt het gevoel hebt dat je in de vrije natuur bent. Vanuit het vakantiepark is het mogelijk om naar één van de leuke plekken in Limburg af te reizen. Door de handige ligging is het echter ook mogelijk om naar bijvoorbeeld België of Duitsland te gaan. Deze landen liggen namelijk op steenworpafstand van Buitenhof de Leistert.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op het vakantiepark is het mogelijk om fietsen te huren, zodat je van de prachtige Limburgse natuur kunt genieten. Ook is het mogelijk om, samen met je kinderen, naar het subtropische zwemparadijs te gaan. Dit zwemparadijs is de garantie voor een absoluut leuke dag. Bij dit zwemparadijs is overigens ook een verwarmd buitengolfslagbad te vinden; erg leuk. Ook op het gebied van sporten is er ongelooflijk veel te vinden. Zo kan je naar het indoor speelparadijs gaan, maar ook midgetgolfen of biljarten behoort tot de mogelijkheid. Aan het einde van een leuke dag wil je graag nog een lekker hapje eten. Ook dat is mogelijk op Buitenhof de Leistert. Het vakantiepark heeft namelijk een restaurant en een Smulhoek voor de snelle hap.

Nieuwste parken