Buitengoed Het Lageveld

Buitengoed Het Lageveld aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Buitengoed Het Lageveld

De naam van dit vakantiepark klinkt behoorlijk luxe. Deze luxe is ook absoluut terug te vinden in het gehele vakantiepark. We kunnen Buitengoed Het Lageveld namelijk het beste als een luxe villapark bestempelen. Een villapark waar je van alle rust kunt genieten, maar ook de nodige uitstapjes kunt ondernemen. In feite herbergt dit vakantiepark alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie of geslaagd weekendje weg. Het vakantiepark is gelegen in een plattelandsgebied vlakbij Almelo. Deze ligging zorgt er dan ook voor dat je optimaal kunt genieten van de mooie natuur. Heb je behoefte aan wat rust in het huidige, hectische leven? Ook dan is vakantiepark Buitengoed Het Lageveld uitermate geschikt. Boek dit vakantiepark direct via Vakantiepark.com.

Het vakantiepark & accommodaties

Bij een vakantiepark is het altijd interessant om naar de hoeveelheid accommodaties te kijken. Buitengoed Het Lageveld herbergt 101 accommodaties. Je kunt kiezen voor een 5-persoons vakantiehuis of voor een 6-persoons vakantiehuis. Alle vakantiehuizen hebben in ieder geval de beschikking over gratis WiFi en in sommige gevallen is er ook een sauna aanwezig. De villa’s zijn bovendien behoorlijk luxe ingericht. Wil je ook graag tijd buiten de villa doorbrengen? Ook dat is mogelijk op dit vakantiepark. Trek de vrije natuur in en geniet van al het moois dat de regio Almelo te bieden heeft. De regio rondom dit vakantiepark is uitermate geschikt voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Op het vakantiepark is geen restaurant aanwezig. Wel is het mogelijk om naar het 2 kilometer verderop gelegen stadje Wierden te gaan. Dit is een bijzonder leuk en oud stadje waar meerdere leuke restaurantjes te vinden zijn. Tot slot willen we nog vermelden dat het mogelijk is om maximaal 2 huisdieren per boeking mee te nemen.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op het park zelf is echter ook voldoende activiteit te vinden. Hoogtepunt is toch wel de grote recreatieplas. Bij deze recreatieplas is het mogelijk om heerlijk te genieten, te zwemmen en plezier te maken. Voor zowel jong als oud is deze recreatieplas bijzonder leuk. Daarnaast is het ook mogelijk om op en rondom het vakantiepark te genieten van bijvoorbeeld een tennisbaan en een golfbaan. Als je op zoek naar een rustgevende plek bent, zit je bij Buitengoed Het Lageveld absoluut goed. Dat geldt eveneens voor de meer actieve vakantiegangers die graag leuke activiteiten ondernemen.

Nieuwste parken