Buitencentrum Hessenheem

Buitencentrum Hessenheem aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Buitencentrum Hessenheem

Ben je wel eens in het verre Oosten in Nederland geweest? Voor velen zal dit relatief onbekend terrein zijn. Dat is erg spijtig, aangezien je hier prachtige natuurgebieden terug kunt vinden. Ook zijn de mensen in het Oosten van Nederland bijzonder vriendelijk en gastvrij. Dergelijke aspecten zijn eigenlijk de ingrediënten voor een geslaagd verblijf op een vakantiepark. Dat is zeker het geval als je een verblijf bij Buitencentrum Hessenheem boekt. Dit vakantiepark heeft namelijk alles wat je maar kunt wensen. Gelegen in het pittoreske Markelo is dit vakantiepark qua ligging ook nog eens interessant. Binnen Twente is Markelo namelijk één van de oudste steden. In de stad zelf is daarom ook genoeg interessants te zien. Daarentegen kan je vanuit dit vakantiepark ook nog makkelijk naar interessante locaties in Duitsland afreizen, waaronder Movie Park Germany.

Het vakantiepark + accommodaties

Het vakantiepark Buitencentrum Hessenheem is behoorlijk groot. Met maar liefst 450 accommodaties is er voldoende leven op en rondom het vakantiepark te vinden. De bungalows op het vakantiepark zien er allen netjes en verzorgd uit. Je hebt de keus uit bijvoorbeeld een 4-persoons bungalow, een 2-persoons bungalow en een 2-persoons chalet. Vanuit je accommodatie is het heerlijk om de omgeving van Markelo te verkennen. Deze omgeving wordt voornamelijk beheerst door natuurgebieden, maar enkele bezienswaardigheden bevinden zich ook op steenworpafstand. In het stadje Diepenheim kan je bijvoorbeeld prachtige kastelen bezoeken, terwijl je ook de grens over kan gaan naar Duitsland. In Duitsland kan je een bezoek brengen aan het eerder genoemde Movie Park Germany. Dit bekende attractiepark ligt op een kleine afstand vanaf het vakantiepark. Wat dat betreft is Buitencentrum Hessenheem ook een goede uitvalsbasis.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op het vakantiepark zelf kan je ook voldoende vertier vinden. Zo kan je gebruikmaken van het openluchtzwembad, inclusief een apart kinderbad. Ook tennisvelden liggen binnen handbereik. Het huren van fietsen is óók mogelijk. Dit is iets wat men absoluut aan kan raden, mede vanwege de prachtige omgeving. Verken de prachtige landschappen in Twente op een fiets, terwijl je ondertussen ook van de rust kunt genieten. Bij het boeken van een bungalow moet je rekening met enkele zaken houden. Indien je kindermeubilair nodig hebt, moet je dat bij het boeken doorgeven. Dat geldt ook voor een afwijkende, gewenste inchecktijd. Boscentrum Hessenheem gaat dan kijken of men kan voldoen aan de gewenste inchecktijd. Daarnaast is het meenemen van maximaal 2 huisdieren per bungalow ook toegestaan.

Nieuwste parken