Vakantiepark.com

Appartementen Ons Krijtland

In het heuvelachtige Limburg kan je ook meerdere vakantieparken vinden. Een typerend kenmerk aan deze vakantieparken is de ligging hiervan. De ligging is namelijk als ‘prachtig’ te beoordelen. Tussen de glooiende heuvels kan je een vakantiepark zoals ‘Ons Krijtland’ vinden. Dit vakantiepark herbergt meerdere appartementen en is gelegen in het kleine dorpje Epen. In dit vakantiepark is een (zeer) prettig verblijf absoluut regel in plaats van uitzondering.

De Nederlandse provincie Limburg is één van de mooiste van het land. Dat komt deels door het landschap. Anderzijds is het ook mogelijk om vanuit Limburg binnen een kort tijdsbestek naar Duitsland, België of Luxemburg af te reizen. Wat dat betreft is Limburg qua locatie ook absoluut ideaal.

Over het vakantiepark en accommodaties

Het vakantiepark ‘Ons Krijtland’ is nog niet zo oud. De 32 accommodaties zijn namelijk pas in 2008 gebouwd. Hierdoor voldoen de accommodaties dus ook aan de hoge standaarden en kom je aan comfort absoluut niks tekort. Het absolute hoogtepunt van dit vakantiepark is het uitzicht vanuit de appartement. Je kijkt namelijk neer op een groen dal inclusief het prachtige Limburgse heuvelland.

De accommodaties hebben standaard de beschikking over een privé balkon of over een groot zonneterras. Tevens hebben de appartementen een serre en is het gehele vakantiepark rookvrij.

Vanuit dit vakantiepark is het mogelijk om vele activiteiten te ondernemen. Je kunt ervoor kiezen om te gaan fietsen of om te gaan wandelen; hierdoor is het mogelijk om de omgeving te verkennen. Ben je meer liefhebber van de grotere steden? In een relatief kort tijdsbestek zit je al in Valkenburg, in Maastricht of in Aken. Wat dat betreft is de ligging van dit vakantiepark ideaal.

Faciliteiten op het vakantiepark

Wat betreft de faciliteiten is dit geen voorloper. Voor kinderen is er namelijk alleen een zandbak en enkele speeltoestellen voor handen. Het vakantiepark is dan ook niet al te geschikt voor een gezin met (jonge) kinderen. Anderzijds vind je wel een beautycentrum en een gezellig restaurant terug op het vakantiepark. Voor liefhebbers van pannenkoeken is een bezoekje aan het naastgelegen pannenkoeken restaurant ook aan te raden.

Op het gehele vakantiepark is gratis WiFi aanwezig en ook is het mogelijk om vroeger in te checken. De normale inchecktijd is vanaf 15.00 uur. Men moet voor 10.00 uitchecken. Ook zijn huisdieren in feite welkom op het vakantiepark. Bij het boeken van een vakantie is het wel noodzakelijk om aan te geven als je een huisdier mee wilt nemen. Vakantiepark ‘Ons Krijtland’ neemt dit vervolgens in behandeling; garanties kunnen vooraf niet gegeven worden.

Appartementen Ons Krijtland aanbiedingen
Mooie fiets en wandelroutes
Geniet van Limburg
Fijne appartementen
Appartementen Ons Krijtland

Andere leuke vakantieparken