Vakantiepark.com

Aparthotel Zoutelande

Op zoek naar een luxe vakantiewoning, met het strand en leuke steden als Middelburg en Vlissingen binnen handbereik? Dan ben je op Aparthotel Zoutelande helemaal op je plek. Geniet van luxe en comfort aan de Zeeuwse kust in het plaatsje Zoutelande.

Accommodaties op het park

Aparthotel Zoutelande heeft 30 suites en 18 appartementen die verdeeld zijn over twee gebouwen, gebouw Paalhoofd en gebouw Golfbreker. In beide gebouwen staat een lift. Alle accommodaties zijn uitgerust met standaard basisvoorzieningen zoals een eigen kitchenette of keuken een lekker bed voor een comfortabele nachtrust en een ook de badkamer is ruim en modern. In de woonkamer staat altijd een flatscreen tv voor je klaar om op afstand aangezet te worden terwijl je plaatsneemt op de ruime banken. Vergeet ook niet gebruik te maken van de gratis wificode. Een woning met sauna is op aanvraag. In sommige appartementen zijn huisdieren toegestaan. Elke accommodatie heeft één gereserveerd parkeervak op een beveiligde parkeerplaats. Deze bevindt zich op loopafstand van de appartementen.

Faciliteiten op het park

In de uitgebreide keuken heb je alle ruimte om een maaltijd te koken. Maak dan gebruik van de vele supermarktjes in de buurt. Er zijn ook verschillende restaurants en lunchrooms rondom het vakantiepark, zoals overheerlijke pizzeria’s of eet een stevige pannenkoek in een crêperie. Zoutelande is omgeven door hoge duinen en zandstranden tot mijlenver. Die kun je herkennen aan de paalhoofden. Zeeland kent de meeste zonuren van Nederland, dus als je een beetje een gunstige periode uitkiest kom je op het strand helemaal aan je trekken. Het strand ligt ongeveer een kilometer van het park. Makkelijk te bereiken per voet dus. De omgeving leent zich ook uitstekend voor een fietstocht naar Vlissingen en Middelburg of wat verderop Oosterschelde, waar het Nationaal park Oosterschelde ligt. Leuk voor de kinderen.

Luxe appartementen
50 meter van het strand
Prachtige natuurlijke omgeving
Aparthotel Zoutelande
Algemene faciliteiten
  • Overdektefietsenstalling
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken