Vakantiepark.com

Amelander Paradijs

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark op één van de Waddeneilanden? Op bijvoorbeeld Ameland kan je meerdere vakantieparken vinden. Deze vakantieparken kan je vinden op Vakantiepark.com, waarvan Amelander Paradijs één van de meest populaire vakantieparken is.
Als je nog nooit op Ameland geweest bent, is het sowieso tijd om eens een bezoek te brengen. Dit Waddeneiland is namelijk bijzonder uniek. Niet alleen vanwege de natuur, maar ook vanwege de gehele sfeer. Het is gemoedelijk, de mensen zijn vriendelijk en iedereen komt op dit eiland tot rust. Dat geldt ook zeker op het vakantiepark Amelander Paradijs.

Accommodaties van Amelander Paradijs

Op het vakantiepark Amelander Paradijs zijn in totaal 93 accommodaties aanwezig. Hiermee is het een relatief klein en compact vakantiepark; dat maakt het des te gezelliger. Gelegen tussen de zandstranden en natuurgebeden komen met name natuurliefhebbers perfect tot hun trekken. Dat geldt ook voor mensen die een gezellig weekendje weg willen of juist tot rust willen komen.
De accommodaties zijn allen nagenoeg gelijk. Het zijn namelijk ruime appartement waar standaard een keuken in zit. Afhankelijk van het appartement kan je ook de beschikking over een terras of balkon hebben.

Vanuit je appartement kan je met een fiets over het gehele eiland rijden. De fietsen zijn namelijk bij Amelander Paradijs te huren. Dat is echter niet het enige wat je in de omgeving kunt doen. Je kunt namelijk ook naar gezellige plaatsjes zoals Nes en Hollum. De vuurtoren in Hollum is absoluut een aanrader. Voor wandelliefhebbers is er ook voldoende om te beleven; het wandelgebied ‘Het Oerd’ is zeker een aanrader.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op Vakantiepark Amelander Paradijs is geen restaurant aanwezig. Om te lunchen/dineren kan je gebruik maken van de keuken in je appartement. Je kunt echter ook naar het pittoreske plaatsje Buren gaan om daar te genieten van één van de restaurants.
Ook voor kinderen is voldoende te beleven op het vakantiepark. Onder andere de grote speelplaats, de grote speelweide en het zwembad zijn aanwezig voor zowel jonge als oude kinderen. Het is mogelijk om te voetballen, om te volleyballen en om lekker te zwemmen. Het zwembad ligt op 150 meter afstand van het vakantiepark en bevat een 25 meter zwembad.

Tot slot willen we nog vermelden dat parkeren gratis is, dat vroeger inchecken mogelijk is, dat gratis WiFi aanwezig is en dat honden toegestaan zijn op het vakantiepark.

Amelander Paradijs aanbiedingen
Ongestoord genieten van rust, natuur en strand
Ruim opgezet appartementencomplex
Gratis WiFi
Amelander Paradijs

Andere leuke vakantieparken